Ήθελε Ζοάο Μάριο ο Στραματσόνι

Ήθελε Ζοάο Μάριο ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν από τους πρώτους οι οποίοι διέβλεψαν τις ικανότητες του Ζοάο Μάριο και είχε ζητήσει από τον Μάσιμο Μοράτι να φέρει τον Πορτογάλο στην Ίντερ.

Η Πορτογαλία προκρίθηκε στον τελικό του Euro 2016 και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές αποκτούν υπεραξία, όπως ο Ζοάο Μάριο. Το “δεκαρι” της ομάδας του Φερνάντο Σάντος αρέσει στους ιθύνοντες της Ίντερ, οι οποίοι διαπραγματεύονται την αγορά των δικαιωμάτων του με τους διοικούντες την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

[ads2]

Τη διαπραγμάτευση επιβεβαίωσε ο ατζέντης του Πορτογάλου χαφ, Μασιμιλιάνο Νεμπουλόνι, ο οποίος μίλησε στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό “Sky Sports”. Όπως τόνισε, οι συζητήσεις έχουν αποτέλεσμα και η διαφορά στο οικονομικό σκέλος μπορεί να καλυφθεί.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον ήταν ένα παρασκήνιο που αποκάλυψε… Η Ίντερ ήθελε τον Ζοάο Μάριο πριν τέσσερα χρόνια, το καλοκαίρι του 2012, όταν εκείνος ήταν 19 ετών! Όσο για τον άνθρωπο ο οποίος είχε εισηγηθεί την απόκτηση του, ήταν ένας γνώριμος στους Έλληνες: ο Αντρέα Στραματσόνι!

Τότε, ο Στραματσόνι προπονούσε την Ίντερ και είχε προτείνει στον Μάσιμο Μοράτι να φέρει στο Σαν Σίρο τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή! Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει στα χρήματα, αλλά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία στο “Ζοσέ Αλβαλάδε” δεν επέτρεψε τη ολοκλήρωση της μεταγραφής…

Sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News