«Ήθελε τον Τάμπακ ο Παναθηναϊκός»

«Ήθελε τον Τάμπακ ο Παναθηναϊκός»

Ο πρόεδρος της Ζιελόνα Γκόρα αποκάλυψε ότι ο προπονητής της πολωνικής ομάδας Ζαν Τάμπακ είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα.

Μάλιστα, ο Γιάνους Γιασίνσκι μιλώντας στην «Sportowe Fakty» εξέφρασε ανακούφιση με το γεγονός ότι οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τον Όντεντ Κάτας και ο Κροάτης έμεινε στην Πολωνία!

«Μου έφυγε ένα βάρος. Ο Παναθηναϊκός ήθελε τον Τάμπακ. Υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα στον προπονητή και την ομάδα, παρ’ όλο που καλύτερα να ρωτήσετε για λεπτομέρειες τα άτομα τα οποία αφορούν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήμασταν ενήμεροι. Ο Ζαν Τάμπακ θέλει να ολοκληρώσει το πρότζεκτ που ξεκίνησε, όπως είχε υποσχεθεί και θα το τελειώσει. Θα κάνουμε τα πάντα για να του εγγυηθούμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες δουλειάς, αν και πρέπει να θυμόμαστε ότι έχουμε λιγοστούς πόρους», είπε ο Γιασίνσκι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News