Ήθελε... οσφπ ο Παπαδόπουλος

Ήθελε... οσφπ ο Παπαδόπουλος

Καλό είναι για τον Παναθηναϊκό που θα παίξει νωρίς το πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λόγω του «φορτωμένου» προγράμματός του, όπως δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως φέτος οι «πράσινοι» θα παρουσιάσουν ένα πολύ καλό σύνολο.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι φιλικό προετοιμασίας, έχουν προηγηθεί αγώνες. Δεν είναι όπως ήταν το Κύπελλο τα προηγούμενα χρόνια.

[ads2]

Ίσως είναι καλύτερα που παίζουμε νωρίς γιατί μετά θα είναι πιο φορτωμένο το πρόγραμμα, λόγω της νέας Ευρωλίγκας», είπε αρχικά ο Μάνος Παπαδόπουλος στην κάμερα της Nova για το πρώιμο ντέρμπι «αιωνίων» και πρόσθεσε:

«Θα ακολουθήσουμε αυτό που είπαμε πέρυσι. Ήταν η καλύτερη σειρά αγώνων των τελευταίων ετών. Τόσο αγωνιστικά όσο και από πλευράς συμπεριφοράς φιλάθλων, παραγόντων και παικτών. Δεν ακούστηκε το παραμικρό στα τελευταία παιχνίδια, ακόμα και για παίκτες που είχαν προηγούμενα».

Για την ενίσχυση Παναθηναϊκού: «Και άλλες χρονιές κάναμε δυναμικές κινήσεις. Οι ομάδες φαίνονται στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός φέτος θα έχει καλή ομάδα, αυτό σας το λέω σίγουρα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News