Ήθελε να φύγει, τον κράτησε! Άλλο ένα παράσημο στο πέτο του Ιβάν...

Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι σε 15 μέρες

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ κρίθηκε σκληρά την πρώτη χρονιά στον Παναθηναϊκό γιατί πολύς κόσμος (ο περισσότερος…) τον αντιμετώπισε ως τον εξτρέμ που ενώ έκανε θαύματα στην Ολλανδία και στο αστείο ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να κάνει διαφορά., τελικά…δεν.

Αποδείχθηκε στην περίπτωσή του πως κι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου να είσαι, χωρίς στρωμένη ομάδα και δίχως προπονητή ρεαλιστή που να ξέρει τι θέλει και πως να πάρει το 100% από κάθε παίκτη ακόμα και το πιο ακριβό ρόστερ πάει γραμμή για τα…βράχια.

Την διαφορά στον Ισπανό την βλέπουμε τους τελευταίους μήνες. Οι κινήσεις του είναι απόσταγμα ποδοσφαιρικής κλάσης και τα γκολ του αποτέλεσμα δολοφονικού ενστίκτου.

Τίποτα από τα πιο πάνω δεν θα είχε καταγραφεί αν ο Ισπανός δεν συναντούσε στον δρόμο του τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον οποίο τις προάλλες στο SDNA χαρακτήρισε ως ευλογία που βρέθηκε στον δρόμο του.

Για έναν παίκτη που μεγάλωσε στο πανεπιστήμιο της Μπαρτσελόνα δεν βγαίνει εύκολα καλός λόγος για το τριτοκοσμικό ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε για τα στελέχη του.

Το γεγονός ότι ο 26χρονος αποκάλεσε τον Σέρβο έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιρανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε είναι άλλο ένα παράσημο στο πέτο του στρατηγού Γιοβάνοβιτς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News