«Ήθελαν να πάω στον Παναθηναϊκό και μετά στη Μπενφίκα»

«Ήθελαν να πάω στον Παναθηναϊκό και μετά στη Μπενφίκα»

Ο 26χρονος επιθετικός, Σιμόν Εμσουβά, ακούστηκε τον περασμένο χειμώνα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όπως φάνηκε όλη η υπόθεση ήταν παιχνίδι μάνατζερ!

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα το Γενάρη ήθελαν τον Εμσουβά να παίρνει μεταγραφή στη Μπενφίκα, όμως, μέχρι το καλοκαίρι θα πήγαινε ως δανεικός στο τριφύλλι.

«Ο 26χρονος Τανζανός επιθετικός της Difaa El Jadida από το Μαρόκο, Σιμόν Εμσουβά, θα πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θα τον παραχωρήσει δανεικό για έξι μήνες στον Παναθηναϊκό. Την πληροφορία αποκάλυψε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Γιόνας Τιμπορόχα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Τανζανίας, U FM 107,3», ανέφεραν τα δημοσίευματα.

Παρόλα αυτά δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, με τον παίκτη σε πρόσφατες δηλώσεις του να τονίζει ότι «αρχικά, ήθελαν να ενταχθώ στην ελληνική πλευρά δωρεάν για να χρησιμοποιηθεί η μεταγραφή ως διαδρομή προς τη Μπενφίκα, την οποία ο πρόεδρος του συλλόγου αρνήθηκε επειδή πιστεύει ότι έχω τη δυνατότητα να φέρω χρήματα και να μην πάω εκεί με ελεύθερη μεταγραφή. Ως εκ τούτου η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News