Ήταν Panathinaikos και άξιζε την πρόκριση!

Ήταν Panathinaikos και άξιζε την πρόκριση!

Μετά τον… Μπουκέ χρειάστηκε ο Άγγλος Μπάνκς για να αποκλείσει την ομάδα με το ευρωπαϊκό DNA από τη συνέχεια της διοργάνωσης του Conference.

Στη Λεωφόρο δεν υπήρξε περίπτωση να τη γλίτωνε η Σλάβια Πράγας, αν οι «πράσινοι» έπαιζαν με παίχτη παραπάνω από το 42ο λεπτό και με μια μοναδική ευκαιρία να σκοράρουν το 1-0 από τα έντεκα βήματα. Οι Τσέχοι χρειάστηκαν διπλή – βαρβάτη – διαιτητική εύνοια για να πάρουν την πρόκριση και να μην «καούν» στην πράσινη λάβα.




Στο ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα. Σίγουρα δεν προκρίθηκε δίκαια η Σλάβια. Θα πείτε να είχαμε να λέγαμε με τα «αν». Βλέπετε ο Παναθηναϊκός δεν είχε την τύχη του Ολυμπιακού και του Άρη να δει το γράμμα του νόμου να τηΠρείται (αυστηρά) στον αντίπαλο. Τουναντίον, κατακρεουργήθηκε από τη διαιτησία τόσο στην Έντεν Αρένα, όσο και στη Λεωφόρο.

Πάντως, το πλάνο του Τριφυλλιού δεν αλλάζει για τη φετινή σεζόν. Θα κλείσουν τα κενά στο ρόστερ με ποιοτικές προσθήκες εκατομμυρίων κι από ότι φαίνεται, θα γίνουν και δύο επιπλέον κινήσεις στη θέση του φορ και του σέντερ μπακ.

Έως τώρα, κλέβουν τις εντυπώσεις οι Σπόραρ, Μάγκνουσον και Τσέριν, ενώ έτοιμος για… πρεμιέρα εμφανίζεται και ο Βέρμπιτς.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News