"Ήταν μια συντριβή σήμερα"

"Ήταν μια συντριβή σήμερα"

Ο Ίαν Βουγιούκας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, επισημαίνοντας πώς μόνο ο Νικ Καλάθης πάλεψε στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ.

Αναλύτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103.3…

Για τον αγώνα: “Ήταν μια συντριβή σήμερα. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, το μαζέψαμε στο 3ο δεκάλεπτο, αλλά στο 4ο δεκάλεπτο, έβαλαν 38 πόντους. Κάποια στιγμή χάσαμε κι εμείς εντελώς επαφή με το ματς και γνωρίσαμε την ήττα. Δεν ήμασταν σε καθόλου καλή βραδιά, με εξαίρεση τον Νίκ Καλάθη που προσπαθούσε μόνος του να πάρει τη νίκη. Γενικά δεν βοήθησε κανένας άλλος”.

Για την πτώση της απόδοσης του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο: “Ήταν καλύτερη η Μπάμπεργκ σήμερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Εμείς στο 4ο δεκάλεπτο κάναμε κακές επιθέσεις και κάποιες άμυνες που δεν βγήκαν. Δεχθήκαμε ένα σερί 18-0 και από εκεί και πέρα άνοιξαν πολύ την διαφορά και εμείς χάσαμε επαφή”.

Για το αν είναι εφικτή η τετράδα της EuroLeague για τον Παναθηναϊκό: “Είναι εφικτή η τετράδα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό που κάναμε σήμερα ήταν ντροπιαστικό. Πρέπει να κοιτάξουμε τις λεπτομέρειες και να βελτιωθούμε”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News