Ήταν φυσικό να αποτύχει...

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά την «αυτοκτονία» - «Ελπίζω ότι να συνεχίσουμε καλά»

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι και προσωπικά ήδη ανυπομονούμε για την πρώτη συνέντευξη του κόουτς στο εξωτερικό όπου θα περιγράψει την ελληνική του…περιπέτεια.

Η ομάδα πήρε το φθινόπωρο έναν ξεροκέφαλο, δύσκολο άνθρωπο και αυστηρό προπονητή που απαιτεί πειθαρχία στα αποδυτήρια, σκέφτεται αρκετά αμυντικά το ποδόσφαιρο κι είναι δουλευταράς.

Ο 67χρονος όχι μόνο δεν ζήτησε πίστωση χρόνου, αλλά μετά από λίγες μέρες άρχισε να πιέζει το ρόστερ του για μεγαλύτερους στόχους, εκτός κι αν θεωρείται ότι το άθλιο ξεκίνημα του φθινοπώρου συνεπαγόταν σκέψεις ευρωπαϊκής εξόδου, χαμένο θεωρούσαν το 4ο ευρωπαϊκό εισιτήριο σχεδόν όλοι στον πράσινο οργανισμό.

Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν πας σε επιλογή ενός κόουτς-«στρατηγού» που ξέρεις ότι δεν παριστάνει τον φίλο στους παίκτες ή τρως τα μούτρα σου, δημιουργείς εχθρούς, τσακώνεσαι και φεύγεις μέσα σε άσχημο κλίμα ή πετυχαίνεις στόχους που φαντάζουν απλησίαστοι.

Μέση λύση της συνεργασίας δεν φαίνεται να υπάρχει. Ε, ο Παναθηναϊκός (ως συνήθως) έκατσε στην πρώτη περίπτωση γιατί πολύ απλά δεν έχει στεγανά, στρατηγική και στελέχη για να αντιμετωπίσουν «φορτούνες».

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News