Ιταλικό ενδιαφέρον για Μακέντα

Πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο ο Μακέντα (pics)

Ο Φεντερικό Μακέντα διανύει τη δεύτερή του σεζόν στο “τριφύλλι”, ανεβάζοντας σταθερά τις μετοχές του.

Ο Ιταλός φορ φέτος έχει -ως τώρα- 13 γκολ και 3 ασίστ σε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ του χρόνου μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Αυτό αναμένεται να προσελκύσει αρκετές ομάδες, με ομάδες από τις αραβικές χώρες να δείχνουν διαχρονικά ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του 28χρονου επιθετικού. Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει το τελευταίο διάστημα και η Μπενεβέντο, πρωτοπόρος της Serie B.

Η ιταλική ομάδα -αν δεν αυτοκτονήσει- θα αγωνίζεται από του χρόνου στην πρώτη κατηγορία της χώρας της και ο Μακέντα είναι ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζονται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Σημαντικό ρόλο παίζουν το ότι ο προπονητής της ομάδας, Πίπο Ινζάγκι, έχει καλή άποψη για τον πολυσύνθετο στράικερ του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης και ότι το συμβόλαιο του βασικού (και 32χρονου) επιθετικού της Μπενεβέντο, Μασίμο Κόντα, λήγει το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News