Ιταλικά ΜΜΕ: «Διώχνει τον Μαρσέλο ο Ολυμπιακός - Είναι υπέρβαρος και δεν παίζει!»

Μαρσέλο: «Όλοι με ρωτάνε γιατί δεν παίζω με Παναθηναϊκό - Αυτή είναι η αλήθεια!»

Τα όσα συμβαίνουν με τον Μαρσέλο στον Ολυμπιακό δεν περνούν απαρατηρήτα ούτε από τους Ιταλούς που θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Βραζιλιάνου άσου από το λιμάνι.

Η ιταλική ιστοσελίδα «chiamarsibomber.com» φιλοξενεί δημοσίευμα για τα πεπραγμένα του Βραζιλιάνου άσου, Μαρσέλο στον Ολυμπιακό και προαναγγέλλει έξοδό του από τους «ερυθρόλευκους» λόγω κιλών.

«Τι έγινε με τον Μαρσέλο; Έτοιμος να τον διώξει ο Ολυμπιακός: Είναι υπέρβαρος και δεν παίζει», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ.




«Τι έγινε με τον Μαρσέλο ; Ο Βραζιλιάνος μετακόμισε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά ο ελληνικός σύλλογος είναι ήδη έτοιμος να τον διώξει.

Ο 34χρονος έφθασε στον Πειραιά με ελεύθερη μεταγραφή, αφού έμεινε ελεύθερος μετά την αποτυχημένη απόπειρα ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News