«Ισως φορούσα ακόμη τα πράσινα, αν υπέγραφα τότε στον Παναθηναϊκό»

«Ισως φορούσα ακόμη τα πράσινα, αν υπέγραφα τότε στον Παναθηναϊκό»

O Ματ Τζάνινγκ παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός ότι το όνομά του συνδέθηκε στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα απάντησε σε ερώτηση του basketnews.com:

  • Τουλάχιστον σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, το όνομά σας συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, όταν ο Τζόρτζεβιτς και ο Πασκουάλ ήταν επικεφαλής. Γιατί αυτές οι συζητήσεις δεν μεταφράστηκαν ποτέ σε συμφωνία; Ησασταν ποτέ πολύ κοντά να υπογράψετε μαζί τους;

«Δεν μπορώ πραγματικά να απαντήσω σε αυτό. Τον πρώτο χρόνο θυμάμαι αόριστα γιατί ήμουν στο γάμο ενός φίλου. Ήταν αφού τελείωσα με την Εφές, το 2015. Ο ατζέντης μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Άκου, έχουμε πολύ σοβαρά πράγματα με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι θα έχουμε μια πρόταση”. “Είπα εντάξει”.

Περνούν μερικές μέρες, τα ίδια πράγματα. Διαβάζω τα πάντα από τα ελληνικά Μέσα ενημέρωσης, οι Έλληνες θαυμαστές είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Είμαι ενθουσιασμένος. Πραγματικά αγόρασα μερικές πράσινες μπλούζες για να φορέσω κάτω από τη φανέλα μου επειδή ήμουν έτοιμος να υπογράψω.

Είπα στον ατζέντη μου: “Όταν λάβεις την προσφορά, στείλε την και θα την υπογράψω αμέσως”. Κάτι συνέβη, δεν ξέρω τι και σταμάτησαν να μιλούν. Μια εβδομάδα περνάει και ο ατζέντης μου λέει: “Δεν έχουμε πια τη συμφωνία. Θα υπογράψουν κάποιον άλλο”.

Το ίδιο συνέβη δύο χρόνια αργότερα. Νομίζω ότι υπήρξαν κάποιες σύντομες συζητήσεις ακόμη και για τρίτη φορά, αλλά δεν έφτασε τόσο πολύ όσο στις δύο πρώτες. Αν κοιτάξω πίσω στις ομάδες με τις οποίες είχα συζητήσει, είναι πιθανώς αυτή που θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να παίξω.

Ήταν αυτό το τρελό πράγμα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν έλαβα συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό. Αν συνέβαινε αυτό, ίσως να φορούσα ακόμα τα πράσινα. Ήταν ένα από αυτά τα κλαμπ που ήθελα πολύ να παίξω εκεί. Ένιωσα ότι κάθε φορά που ερχόμουν και έπαιζα σε εκείνο το γήπεδο, σούταρα πολύ καλά. Έτσι, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα έπαιζα για αυτούς. Νόμιζα ότι θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή εφαρμογή. Επίσης, το να παίζεις είτε για τον Τζόρτζεβιτς είτε για τον Πασκουάλ θα ήταν πολύ διασκεδαστικό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News