Ισοπέδωσαν τον Πορφύρα τα φίνα κορίτσια μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού

Ισοπέδωσαν τον Πορφύρα τα φίνα κορίτσια μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε του Πορφύρα με 3-0 σετ και συνεχίζει να προελαύνει στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών.

Οι «πράσινες» ήταν πολύ σοβαρές μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού και κατάφεραν και πήραν το τρίποντο κόντρα στον Πορφύρα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Απόστολος Οικονόμου έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε αθλήτριες που δεν παίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτές ανταπεξήλθαν στις ανάγκες του αγώνα.

Το «τριφύλλι» έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση αγωνιστική και ψυχολογική πριν από τα ματς με την Τενερίφη όπου στόχος είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε περίπου μέχρι τα μισά του σετ ωστόσο κάπου εκεί πήρε προβάδισμα με 15-12 και στα διακά αύξησε τη διαφορά με αποτέλεσμα να το κατακτήσει με 25-19.

Στο δεύτερο σετ ο Οικονόμου έκανε αλλαγές και άβελε στο παιχνίδι τις Τσιτσιγιάννη, Μεταξά, Κωνσταντίνου και Κωνσταντέλου και παράλληλα οι φιλοξενούμενες είχαν σθεναρή αντίσταση. Μάλιστα η ομάδα από την Αγία Σοφιά είχε το προβάδισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα  ωστόσο στα κρίσιμα σημεία το «τριφύλλι» έκανε αυτά που έπρεπε και κατέκτησε το σετ με 25-23.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο ΠΑΟ ήταν πειστικός από την αρχή ως το τέλος δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και το κατέκτησε τελικά με 25-18.

Σε δήλωση του ο Οικονόμου είπε «Είχαμε πει ότι αυτό το ματς πρέπει να το διαχειριστούμε κατάλληλα. Ήθελα να χρησιμοποιήσω και να ενεργοποιήσω όλες μου τις αθλήτριες. Τα πήγαμε καλά, βγήκε και η κούραση αλλά όλες οι παίκτριες ήταν σοβαρές και είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Έχουμε δημιουργήσει ένα ισχυρό γκρουπ»

Σε δήλωση της η Ναταλία Μεταξά είπε «Σε αυτά τα παιχνίδια ξεκουράζουμε κάποιες αθλήτριες, κάποιες παίζουμε για να αποκτήσουμε περισσότερο ρυθμό. Κάθε ματς είναι σημαντικό και η μια βοηθάει την άλλη». Όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα συνεργαζόμαστε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News