Ισοπαλία νο4 στη Λεωφόρο και ώρα... για Μίλαν!

Ισοπαλία νο4 στη Λεωφόρο και ώρα... για Μίλαν!

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία και τέταρτη συνολικά μέσα στο καλοκαίρι, έφερε ο Παναθηναϊκός κόντρα στο ΑΠΟΕΛ (1-1) στο γήπεδο της Λεωφόρου, τέσσερις μέρες πριν το γκραντ… φιλικό με τη Μίλαν.

Οι «πράσινοι», όπως και στο ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, έδειξαν μερικά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι, ωστόσο, παραμένουν σοβαρά τα προβλήματά του στο αμυντικό κομμάτι.

Ξανά, κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Κύπριοι προηγήθηκαν με τον Θεοδώρου στο 22ο λεπτό με μια κεφαλιά μέσα στην καρδιά της περιοχής του Παναθηναϊκού. Ο Διούδης δεν μπόρεσε να αντιδράσει, καθώς η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και μετέπειτα, πέρασε ελάχιστα την γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 43ο λεπτό με τον Ενγκμπακοτό να στέλνει την μπάλα από πλαϊνή θέση στο δοκάρι του γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ.

Ο Γιοβάνοβιτς, με τις πρώτες του αλλαγές, ευτύχησε να βρει τον σκόρερ για την ισοφάριση του Τριφυλλιού. Ο Χατζηγιοβάνης βρήκε στο 49ο λεπτό τον Καμπετσή, κινούμενο μέσα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, και εκείνος με γλυκό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο επόμενο διάστημα του αγώνα, οι γηπεδούχοι έβγαλαν ευκαιρίες με τον Αϊτόρ, τον Μπουζούκη, ξανά με τον Καμπετσή και τον Αγιούμπ, αλλά δεν καρποφόρησε κάποια εξ αυτών σε τέρμα. Ακόμα, ο Χατζηγιοβάνης είχε μια αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ με την μπάλα να σταματά ξανά στο δοκάρι.

Σε τέσσερις ημέρες ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Τεργέστη κόντρα στη Μίλαν (και εκείνη προέρχεται από τρεις ισοπαλίες με Νις, Βαλένθια και Ρεάλ) στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, πριν την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News