Εισιτήρια ΤΕΛΟΣ!

Εισιτήρια ΤΕΛΟΣ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια του τέταρτου τελικού εξαντλήθηκαν, με τον κόσμο να αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο τον αρχηγό του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Δευτέρα το απόγευμα, στο ΟΑΚΑ, τον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα πει το δικό του «αντίο» στον κόσμο που λάτρεψε και που τον λάτρεψε όσο κανείς άλλος. Ο κόσμος δε θα μπορούσε να κάνει αλλιώς. Εισιτήρια ΤΕΛΟΣ.

[ads2]

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τέταρτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 30/5/2016 και ώρα 19.30.
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού απέδειξαν για ακόμη μία φορά εμπράκτως την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, εξαντλώντας τα εισιτήρια σε λιγότερο από 24 ώρες, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!
Είμαστε σίγουροι πως οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα επιδείξουν για ακόμα μια φορά ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και την ιδέας του Παναθηναϊκού μας. Με τη φωνή τους και μόνο θα σπρώξουν την ομάδα στη νίκη στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του μεγάλου αρχηγού μας, Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ.
Τέλος, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News