Ήρθε ο Ζιλμπέρτο

Ήρθε ο Ζιλμπέρτο

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ αύριο ο Βραζιλιάνος.

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (14/05) ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος θα έχει συζητήσεις με τους διοικούντες το “τριφύλλι” προκειμένου να αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

[ads2]

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (14/05) ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού έφθασε στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγο μετά τις 14:20 με πτήση μέσω Μονάχου.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να έχει συζητήσεις τις επόμενες ημέρες με τον πρόεδρο του “τριφυλλιού”, Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.
13249372_10206024876772793_1365385772_n

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News