Ήρθε η ώρα: Να σταματήσει να δίνει δικαιώματα!

Ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός - Κρατάει ένα ημίχρονο

Αναμενόμενες οι …παιδικές ασθένειες (ήττες τύπου Προμηθέα) όταν αλλάζεις προπονητή μεσούσης της περιόδου και προσπαθείς να περάσεις στους παίκτες άλλα πράγματα από εκείνα του προκατόχου σου.

Αν έρθει και δεύτερος ξένος επιλογής Κάτας τότε θα πάρουμε καλύτερη γεύση από το πως οραματίζεται ο κόουτς τον Παναθηναϊκό, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα σαφώς πιο επιθετικό κι απελευθερωμένο συγκριτικά με όσα βλέπαμε επί Γιώργου Βόβορα.

Είναι σημαντικό για το πλάνο του Ισραηλινού να δείξει σημάδια άμεσης προσαρμογής ο Μπρέι.

Με βάση το ποσό που είχες να δαπανήσεις και την χρονική περίοδο που βγήκες στην αγορά για ενισχύσεις ο Αμερικανός είναι ένας από τους καλούς παίκτες που μπορούσες να βρεις, ένας πιο δημιουργικός/παραγωγικός γκαρντ που μπορεί να συμπληρώσει το Νεμάνια Νέντοβιτς του οποίου την επιστροφή περιμένεις με αδημονία για να σου ανεβάσει την παραγωγικότητα στο επιθετικό κομμάτι.

Ο προπονητής πάντως δε λέει -σωστά- μεγάλες κουβέντες, θέτει ως στόχο το “βήμα βήμα για τα νέα αυτά παιδιά”. Εφόσον δει τη μεταμόρφωση που ενδόμυχα περιμένει, αυτή θα κάνει το τριφύλλι ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ φαβορί για τους εγχώριους τίτλους.

Δώστε βάση στη λέξη μιας και μέχρι σήμερα οι πρωταθλητές δίνουν δικαιώματα, κάνοντας πολύ κόσμο να …ελπίζει για κούπες!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News