Ήρθε η ώρα για Παπαπέτρου!

Τουλάχιστον χθες χαμογελάσαμε...

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεκουράστηκε και δεν έπαιξε στον αγώνα με τον Ιωνικό για να είναι έτοιμος απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Ο κάπτεν ήταν εξαιρετικός στη νίκη επί της Αρμάνι αν και προερχόταν από σερί προβληματικές εμφανίσεις, έχοντας μάλιστα το τραγικό ποσοστό από το τρίποντο (24,3%) από την έναρξη της διοργάνωσης να του…κάθεται στο λαιμό.

Ο αρχηγός τα κάνει φέτος όλα στο πολλαπλάσιο. Παίζει περισσότερο, σουτάρει περισσότερο, σκοράρει περισσότερο, αστοχεί και περισσότερο, ιδίως πίσω από τα 6,75 μέτρα, ευτυχώς το τελευταίο δεν τον επηρέασε στον αγώνα στο Μιλάνο όπου φώναξε βροντερό παρών στο τέλος όταν τα πάντα κρέμονταν από μια κλωστή.

Με 14 πόντους (3/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/4 βολές), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κερδισμένα φάουλ ήταν εκείνος που έβαλε την υπογραφή του στη μεγάλη αυτή νίκη –4η στην Ιταλία στα 5 τελευταία ματς– βάζοντας ένα μεγάλο τρίποντο για το 75-76 στο -1:12′, ενώ κατέβασε και τα δύο πιο κρίσιμα ριμπάουντ σε σουτ του Σέβον Σιλντς στο 77-78 και 77-79.

Η συνολική παρουσία του είναι άξια αναφοράς καθώς μιλάμε για τον μπροστάρη του Παναθηναϊκού, που σε ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς βγήκε μπροστά, την ώρα μάλιστα που ο ίδιος προερχόταν από μία κακή (και άστοχη) βραδιά στη Γαλλία απέναντι στη Βιλεμπάν, όταν και είχε season-low σε πόντους, δίποντα και τρίποντα!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News