Ήρθε για να μείνει: Ζογκλέρ... Πέρι

«Απαντήσεις» κόντρα στην Μπολόνια – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Κέντρικ Πέρι έδειξε τον δρόμο για την αντεπίθεση στο παιχνίδι με την Παρτιζάν και ξεσήκωσε τον κόσμο κόντρα στην Εφές με το απίθανο κάρφωμά του βάζοντας μπάλα και αντίπαλο (2.11 παρακαλώ) μέσα στο καλάθι!

Ο Αμερικανός στον ημιτελικό ξεχώρισε, ειδικά στο δεύτερο -και καλό- ημίχρονο της ομάδας του, όντας ο άνθρωπος που βοήθησε να ξεκολλήσουν οι πράσινοι στην επίθεση.

Στο τέλος, μέτρησε 15 πόντους (2/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/2 βολές) και 3 ασίστ σε 31:27′ συμμετοχής, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του στην ομάδα.

Τον είχαμε δει σε βίντεο, το διαπιστώσαμε και ιδίοις όμμασι στο τουρνουά της Αθήνας πως ο τύπος είναι εκρηκτικός και γρήγορος, θα ενθουσιάσει το κοινό με τις…ποικιλίες του αφού μπορεί να βγάλει εύκολα highlights φάσεις, δυσανάλογες με το μικρό μπόι του.

Εξαιρετικό επιτόπιο άλμα και καλός ριμπαόυντερ για το μπόι του, ταχυδυναμικός που βασίζει το μεγαλύτερο μέρος του επιθετικού παιχνιδιού του στο transition.

Καλό, γρήγορο και εκρηκτικό πρώτο βήμα μετά από ντρίμπλα, σουτέρ θέσης ή μετά από σκριν, προσπαθεί να βγάλει άμυνες πάνω στη μπάλα ή στη ντρίμπλα του αντιπάλου του, αλλά το μικρό του μπόι είναι μειονέκτημα για την Ευρωλίγκα όπου οι περισσότεροι προπονητές θα τον σημαδέψουν.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News