Ήρεμα με την γκρίνια για Ιμπάρμπο

Ήρεμα με την γκρίνια για Ιμπάρμπο

Πολύ γκρίνια, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο έχει προκληθεί για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και το ποσοστό που έχει συγκριτικά με τις εμφανίσεις του. Ναι, δεν αντιλέγει κάνεις πως το 1 γκολ ανά 10 ματς δεν είναι καλό ποσοστό, κυρίως για έναν επιθετικό.

Αλλά μάλλον ξεχνάμε ότι ο Καρέλης, όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό, μετρούσε 6 σεζόν σε Εργοτέλη και Άμκαρ Περμ με μόλις ένα γκολ! Ένα γκολ, σε έξι χρόνια!

[ads2]

Τελικώς, τέλειωσε την φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό και την Γκενκ με 20 γκολ σε 43 εμφανίσεις. Τρανή απόδειξη ότι, όπως βελτιώθηκε ο Καρέλης, έτσι μπορεί να βελτιωθεί και ο Ιμπάρμπο που είναι πολλές κλάσεις ανώτερος του Έλληνα φορ.

Μιλάμε κιόλας για έναν παίκτη στα 26 του που πριν μερικά χρονάκια ήταν στα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ή μήπως ξεχνάμε τους “γκολτζήδες” που ήρθαν στον Παναθηναϊκό και δεν έπιασαν; Καθρέφτης λοιπόν, μόνο το γήπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News