Ηρακλής - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 62-68 (Highlights/vid)

Συνεχίζει το θετικό σερί ο Παναθηναϊκός.

Ηρακλής – Παναθηναϊκός συγκρούονται στην Θεσσαλονίκη για την τελευταία αγωνιστική της Basket League (17:00). Ο αγώνας είναι αδιάφορος βαθμολογικά, διότι οι «πράσινοι» είναι σίγουρα δεύτεροι, ενώ ο «Γηραιός» υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Πάντως, το σύνολο του Γιώργου Βόβορα θέλει να συνεχίσει το σερί θετικών εμφανίσεων στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα playoffs.

Με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποδίδοντας πολύ καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Τελευταίο θύμα ο Απόλλων Πάτρας (78-68). Αγωνιστικά, προπονήθηκε και είναι διαθέσιμος ο Νεμάνια Νέντοβιτς, αντιθέτως εκτός μάχης έχει τεθεί ο Τζέρεμι Έβανς. Τρέχει να προλάβει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καθώς δεν είναι στο 100% έπειτα από την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Ηρακλής – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Ηρακλής – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

«Αυτά τα παιχνίδια είναι μεγάλο μάθημα για εμάς. Δεν έχουμε χρόνο,προσπαθούμε να εντάξουμε νέα παιδιά, προσπαθούμε να φτιάξουμε σχήματα. Στην άμυνα η αντίδραση δεν ήταν καλή. Κάθε παίκτης που παίζει στον Παναθηναϊκό πρέπει να έχει τη νοοτροπία της άμυνας. Είναι κάτι που με ενόχλησε και θα το δουλέψουμε αύριο κιόλας.  Για την προσθήκη του Σίβα και την επιστροφή του Γιόβιτς ανέφερε: «Έχουμε μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστούμε. Περιμένουμε να είμαστε όλη η ομάδα μαζί μαζί. Όπως είπα στα παιδιά, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, γιατί έχουμε έναν σημαντικό στόχο μπροστά μας και δεν πρέπει να χάνουμε στιγμή», το σχόλιο του Γιώργου Βόβορα για την σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News