Είπε τα αυτονόητα ο Ουζουνίδης

Είπε τα αυτονόητα ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκρυψε πως θα ήθελε ένα μεγαλύτερο σκορ από το 1-0 απέναντι στην Γκαμπάλα, ωστόσο όπως δήλωσει έμεινει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού.

«Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, αλλά η νίκη είναι νίκη. Ειδικά αναλογιστούμε το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Με τα προβλήματα που είχαμε με εξαίρεση τον Χουλτ και τον Κουλιμπαλί δεν είχαν άλλοι παίκτες 90λεπτα στα πόδια τους. Έχουμε τη ρεβάνς, ο αντίπαλος είναι επικίνδυνη ομάδα κι αν δεν είσαι προσεκτικός με την ταχύτητα που έχουν και τα ψηλά κορμιά στις στημένες φάσεις μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας στο τακτικό κομμάτι, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Η Γκαμπάλα είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα. Για να περάσουμε στην επόμενη φάση πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτερα, από αγωνιστικής κατάστασης και τακτικής, ενώ και τα παιδιά που έχουν έρθει θα εγκλιματιστούν καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθειά του. Με την ώθηση που μας έδωσε ξεπεράσαμε την κούραση», ανέφερε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News