Είπε... ευχαριστώ ο Ζέκα! (pic)

Είπε... ευχαριστώ ο Ζέκα! (pic)

O Kάρλος Ζέκα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της Σούπερ Λίγκας για την κανονική περίοδο που ολοκληρώθηκε και μέσω Instagram ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τη διάκριση αυτή.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τη βοήθειά τους, στην επιλογή του στην καλύτερη 11άδα του πρωταθλήματος.

[ads2]

«Για μία ακόμη φορά στην καλύτερη ενδεκάδα του Πρωταθλήματος. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τη βοήθεια που μου πρόσφεραν. Και τώρα προετοιμασία για τα πλέι οφ με όλη μας τη δύναμη», σχολίασε ο Πορτογάλος χαφ του Παναθηναϊκού που ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία με το Έπαθλο Novasports στα social media.

Another year on the best team in the League, I would like to thank all my team mates who have helped.. and now prepare the playoffs with all strength ☘☘👊🏽🙏

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Zeca Rodrigues (@zeca_rodrigues) στις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News