Ιωνικος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/11)

Ιωνικος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/11)

Ιωνικος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Ionikos – PAOK Live Streaming: Η αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία στην 12η εμβόλιμη αγωνιστική και προτελευταία του πρώτου γύρου, διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης. Εκεί όπου ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21:30). Το παιχνίδι είναι άκρως σημαντικό και για τις δύο ομάδες, έστω κι αν είναι για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ιωνικός είναι με την πλάτη στον τοίχο λόγω της κακής βαθμολογικής του θέσης. Η ομάδα της Νίκαιας πανηγύρισε την πρώτη της νίκη, μόλις το περασμένο Σάββατο στην Κρήτη επί του ΟΦΗ (2-0). Δηλαδή με τη συμπλήρωση έντεκα αγωνιστικών. Βρίσκεται ουσιαστικά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπου είναι ισόβαθμη στους 7 βαθμούς μαζί με τους Κρητικούς και τον Λεβαδειακό.

Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και δεν πρέπει να χάνονται βαθμοί, όπως γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ο Δημήτρης Σπανός. Ο Έλληνας προπονητής περιμένει από τους παίκτες του να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο με το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ». Άλλωστε η αναμέτρηση αναμένεται να έχει αντίστοιχη εικόνα.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο Ιωνικός να ψάξει τις αντεπιθέσεις. Αυτό έγινε και στην Κρήτη και με δύο γκολ του αξιόπιστου Μάντζη, ο Ιωνικός πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς.Super League Ελλάδα Live Streaming

Να σπάσει την αρνητική παράδοση, παρά τις απουσίες

Ο «δικέφαλος του βορρά» έψαχνε μία αντίδραση μετά τη νίκη από την ΑΕΚ και αυτή η αντίδραση ήρθε το Σάββατο στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς. Ο Ίνγκασον έκανε το 1-0 μόλις στο 8’ και ο Σβαμπ με πέναλτι δύο λεπτά αργότερα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-0).

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν δέχθηκαν ιδιαίτερη πίεση από τους φιλοξενούμενους. Πλέον η προσοχή του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Εκεί όπου θα απουσιάσουν και πάλι οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Νάρει, Τσαούσης, Λύρατζης.

Διαθέσιμοι είναι πλέον οι Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Μπράντον Τόμας και Κάργας και ενδεχομένως κάποιοι να βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα. Το ερώτημα έχει να κάνει με τον Κούρτιτς, ο οποίος μπορεί να εξέτισε την ποινή του, αλλά είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.ΠΑΟΚ Live Streaming

Ιωνικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Γκάζια» Λουτσέσκου στην προπόνηση

Ανέβηκαν οι ρυθμοί στη Νέα Μεσημβρία σε μια προπόνηση με πολλή ένταση, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να μπαίνουν σε αγωνιστικό κλίμα ενόψει Ιωνικού! Το πρωί της Τρίτης (8/11), ο έμπειρος τεχνικός περίμενε με… άγριες διαθέσεις τους ποδοσφαιριστές του σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα με στόχο να προετοιμάσει την ομάδα για ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών κόντρα στον Ιωνικό.

Κατά την διάρκεια μιας άσκησης, ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ, θέλοντας να κρατήσει τους παίκτες του στην… τσίτα, σταμάτησε την προπόνηση και είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στην προπόνηση, πρέπει να παίζουμε με ένταση! Να παίζουμε γρήγορα, μπορούμε να παίζουμε ακόμα πιο γρήγορα. Πρέπει να κινούμαστε πιο γρήγορα και να μεταφέρουμε την μπάλα μπροστά, να αλλάζουμε πλευρές στο γήπεδο».

Παράλληλα, χθες υποβλήθηκε σε εξέταση ο Χάρης Τσιγγάρας στέλνοντας το δικό του μήνυμα. «Οι μέρες που σε… λυγίζουν, είναι αυτές που σε φτιάχνουν», ανέφερε μετά το χειρουργείο. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Τουλούζ, υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς δεδομένου πως ταλαιπωρείται εδώ και καιρό…

Βάσει των όσων αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία, η επάνοδός του στο γήπεδο υπολογίζεται στις αρχές του 2023, με τον Έλληνα χαφ να ξεκινά άμεσα την αποθεραπεία του…

«Φρένο» από την αστυνομία στην μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Νίκαια

Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, μιας και οι αρχές δεν επέτρεψαν την οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του Δικεφάλου στη Νίκαια. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ιωνικού.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός προχωρά σε ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας. Αλλά και οι φίλοι της ομάδας μας που έχουν βρεθεί σε τουλάχιστον ένα εντός έδρας παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Κάτι που θα μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος.

Θύρα για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα ανοίξει. Μετά και την απαγόρευση της αστυνομίας για οργανωμένη και μεμονωμένη ανακοίνωση. Γι’ αυτό και παρακαλούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ να σεβαστούν τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών. Και να μην παρευρεθούν στο γήπεδο της Νεάπολης. Επαναλαμβάνουμε, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης την Πέμπτη (10/11) θα έχουν μόνο όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας ή αγοράσουν απλό εισιτήριο!»

Ιωνικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Μήνυμα ενότητας από τον Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στη νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον έμπειρο χαφ να δίνει το σύνθημα ενόψει των επόμενων αγώνων. Ο Αυστριακός χαφ πήρε για πρώτη φανέλα βασικού σε μία γεμάτη εμφάνιση. Που συνοδεύτηκε και από γκολ στο ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στους Γιαννιώτες.

Μάλιστα, ο Στέφαν Σβαμπ να στέλνει μήνυμα αντίδρασης ενόψει της συνέχειας. «Είναι ώρα να αντιδράσουμε ως ομάδα. Όλοι μαζί, πάμε ΠΑΟΚάρα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μέσος του Δικεφάλου, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ιωνικος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News