«Καθαρίζει» και συνεχίζει για ακόμα ένα νταμπλ! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Έκανε το 1-0 με... 100αρα ο Παναθηναϊκός!

Το ταξίδι για το 40ο πρωτάθλημα Ελλάδας συνεχίζεται…

Με αποκλειστικό στόχο το 2-0 και ουσιαστικά την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της φετινής Basket League αντιμετωπίζει σήμερα (14/5, 17:00) στο Παλαιό Φάληρο τον Ιωνικό ο Εξάστερος.

Εμφατικό το 102-64 και το 1-0 που έκανε την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» ψάχνουν μια αντίστοιχη εμφάνιση, σε υψηλά στάνταρ, και τη νίκη που δίνει φτερά ενόψει της κατάκτησης ακόμα ενός νταμπλ Ελλάδος!

Άγνωστο παραμένει για την ώρα το αν τελικά θα επιστρέψει στο παρκέ ο Τι Τζέι Μπρέι. Ο άσος του Εξάστερου έχει ξεκινήσει προπόνηση με επαφές, θα δώσει το «παρών» στα ημιτελικά, ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν ο Όντεντ Κάτας θα… βιαστεί με την περίπτωσή του.

Τζάμπολ στο Ιωνικός – Παναθηναϊκός σήμερα στις 17:00.

Κάτας για το πρώτο ματς:

«Όπως μπορείτε να δείτε ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δύο διαφορετικά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, δεν είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας. Είχε προηγηθεί μια έντονη εβδομάδα με το Κύπελλο. Προσπαθήσαμε να το επικοινωνήσουμε στους παίκτες ότι πρόκειται για ένα σημαντικό ματς. Κατά κάποιον τρόπο ήταν λογικό να συμβεί αυτό, αλλά είμαι ικανοποιημενος από την αντίδραση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ελπίζω στο επόμενο ματς να ξεκινήσουμε όπως το τελειώσαμε. Με τη σωστή συμπεριφορά και να παίξουμε την ίδια άμυνα όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Με τη σωστή ενέργεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News