Ιωνικός - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/10

Αλλαγή έδρας στο Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός

Ιωνικός – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 3ης αγωνιστικής της Basket League

Αναζητεί αντίδραση ο Παναθηναϊκός στην 3η αγωνιστική της Basket League κόντρα στον Ιωνικό στην Νίκαια (19:15). Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς ηττήθηκαν εκ νέου στις λεπτομέρειες κόντρα στη Μονακό (83-80), πέφτοντας στο 1-3 και διατηρήθηκαν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Βέβαια, το σημαντικότερο ήταν η αντίδραση που έβγαλαν στα δύσκολα, μέσω της άμυνας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν είχε στη διάθεσή του τον Νέιτ Ουόλτερς, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης έπαιξε μόνο για 3′, καθώς ήταν ανέτοιμος μετά την «περιπέτεια» που είχε με τις στομαχικές διαταραχές και το νοσοκομείο. Ο Ντέρικ Γουίλαμς ήταν όλα τα… λεφτά, τελειώνοντας τον αγώνα με 28 πόντους, εκ των οποίων οι 18 στο 3ο δεκάλεπτο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Γουίλιαμς: «Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερο πάθος»

Στο πάθος που πρέπει να βγάζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ντέρικ Ουίλιαμς μετά το ματς με τη Μονακό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Αποφασίσαμε να παίξουμε μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό που θέλουμε να βλέπετε είναι αυτή η εικόνα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αν και παλέψαμε πολύ. Πρέπει να παίζουμε με πάθος και για αυτή τη φανέλα. Να είμαστε παθιασμένοι.

Είναι το καλύτερο μέρος του παιχνιδιού να προσπαθείς να κερδίζεις. Θέλαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ μετά το κακό ξεκίνημα, όμως δεν μπορέσαμε να φτάσουμε σε αυτό που θέλαμε. Στο τέλος της ημέρας είναι η αδρεναλίνη αυτό που μετράει ώστε να φτάνουμε στη νίκη. Βγάλαμε ενέργεια και πάθος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News