Ιωνικος - Παναθηναικος Live Streaming | Ionikos - Panathinaikos

Παναθηναικος - Ιωνικος Live Streaming

Ιωνικος – Παναθηναικος Live Streaming

Ιωνικος – Παναθηναικος Live Streaming:

Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στη Νίκαια (19:30), για την 19η αγωνιστική. Μάλιστα, αναμένεται να στήσει αρκετές παγίδες στους «πράσινους».

Ionikos – Panathinaikos Live Streaming

Οι «νεοφώτιστοι» μετά τις 4 σερί ήττες και τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στην εκκίνηση του 2022 βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Πλέον, ψάχνουν πόντους για να πάρουν ανάσα και να ανοίξουν την ψαλίδα από τους «από κάτω». Ο Ιωνικός ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική στη Λαμία (2-1) παρουσιάζοντας εκ νέου αρκετές επιθετικές αδυναμίες. Το ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού είναι να εμφανίσουν σημάδια αντίδρασης και η δυναμική του επικείμενου αντιπάλου τους δίνει έξτρα κίνητρο.

«Με τη Λαμία ήμασταν άνευροι, χωρίς όρεξη, χωρίς δύναμη, χωρίς τσαμπουκά. Μια δυνατή ομάδα πρέπει να έχει επίσης και μυαλό. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα και θα έχουμε προβλήματα αν δεν βελτιωθούμε γρήγορα. Για κάθε κακή εμφάνιση, ο προπονητής είναι υπεύθυνος. Αλλά πρέπει όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να τελειώσουμε την προσπάθεια που έχουμε κάνει ως τώρα», τόνισε ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός.Panathinaikos Live Streaming

Ιωνικος – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Super League έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι. Μεσοβδόμαδα επικράτησε 4-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας κάνοντας σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το ζητούμενο κόντρα στον Ιωνικό είναι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο σακούλι της, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης.

Οι «πράσινοι» στη Νίκαια θα κληθούν να βάλουν τέλος και στο αρνητικό σερί που έχουν μακριά από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αφού μετράνε μόλις μια νίκη σε 7 παιχνίδια (1-1-5). Με τον Ολυμπιακό οι παίκτες του Σέρβου τεχνικού είχαν εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας και δεν απειλήθηκαν καθόλου. Απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας το «τριφύλλι» έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και η επιστροφή του Καρλίτος έδωσε λύσεις στην γραμμή κρούσης. Υψηλά στάνταρ απόδοσης έπιασε και ο Ματέους Βιτάλ.

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Ξέρετε πως τέτοια ματς κρύβουν… ιστορίες, αν δεν είσαι σοβαρός. Και εμείς ήμασταν σοβαροί και στη διαχείριση του παιχνιδιού», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς.

Ιωνικος – Παναθηναικος Live Streaming

Δείτε τις αποδόσεις για το Ιωνικος – Παναθηναικος

Ιωνικος – Παναθηναικος Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/22_1_2022_19_30_ionikos_nikea_panathinaikos/47-1-0-25055

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News