Ιωνικός - Παναθηναϊκός Live Streaming 8-3-2020 | Ζωντανά

Ιωνικός - Παναθηναϊκός Live Streaming 8-3-2020

Ιωνικός – Παναθηναϊκός Live Streaming:  Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του μία κάκιστη «διαβολοβδομάδα» και αντιμετωπίζει τον Ιωνικό (17:00, ΕΡΤSports) ώστε να βρει… ξέσπασμα.

Ο Παναθηναϊκός βίωσε μία κακή αγωνιστικά εβδομάδα, με αρνητικό αποτέλεσμα στο ΣΕΦ και βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» διανύουν ίσως το χειρότερο διάστημά τους στη φετινή σεζόν και είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα τους, με το ματς κόντρα στον αδύναμο Ιωνικό στο «Σοφία Μπεφόν» (17:00, ΕΡΤSports) να προσφέρεται για ένα καλό «ξέσπασμα» ενόψει των δύσκολων αγώνων της Euroleague.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Παναγιώτου, Τζαφλέρης και Ευφραιμίδης, ενώ θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 17-2 στη Basket League, με τον Ιωνικό να βρίσκεται χαμηλά βαθμολογικά με οκτώ νίκες και έντεκα ήττες.

Ιωνικός – Παναθηναϊκός Live Streaming | ΙΩΝΙΚΟΣ AFFIDEA

*Ένα επιθετικό ριμπάουντ θα οδηγήσει τον Ρόλαντ Σάφτενααρ στα 200 στο 111ο παιχνίδι του στην ΕΚΟ Basket League.

*Ο Βίνσεντ Σίμπσον είχε τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο σε καθένα από τα πέντε παιχνίδι του με την ομάδα της Νίκαιας.

*Μετά τους 108 πόντους επί του Πανιωνίου Su Casa στις 21 Δεκεμβρίου, ο Ιωνικός Affidea δεν ξεπέρασε τους 80 σε κάποιο από τα επτά παιχνίδια του που ακολούθησαν.

Ιωνικός – Παναθηναϊκός Live Streaming | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

*Δύο πόντους μακριά από τους 500 στην καριέρα του στην ΕΚΟ Basket League, βρίσκεται ο Ταϊρίς Ράις που θα πραγματοποιήσει το 46ο παιχνίδι του σε αυτήν.

*Ο Τζίμερ Φριντέτ είχε τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο και στις 17 εμφανίσεις του ως τώρα στο Πρωτάθλημα.

*Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι πρώτος στις λίστες των πόντων, των ριμπάουντ και των ασίστ μετά από 19 αγωνιστικές στην ΕΚΟ Basket League.

Λινκς για το παιχνίδι…

https://webtv.ert.gr/ert-sports-live/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News