Ιωνικός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ιωνικός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

«Καθαρίζει» και φεύγει για το νταμπλ!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο εγχώριο πρωτάθλημα μπάσκετ. Αντιμετωπίζει στο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου τον Ιωνικό (14/5, 17:00), θέλοντας να κάνει το 2-0 και να προκριθεί στα ημιτελικά των Playoffs.

Ο Εξάστερος διασταυρώνεται στα ημιτελικά, εφόσον πράξει το αυτονόητο και περάσει, με Προμηθέα ή Περιστέρι. Με φόρα το Τριφύλλι, που έρχεται από την εμφατική νίκη επί του σημερινού αντιπάλου του στο πρώτο ματς, που έληξε με 102-64.

Το Ιωνικός – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Δηλώσεις Κάτας μετά το 1-0:

«Ήταν δύσκολο να ανακάμψουμε. Είχαμε μια έντονη εβδομάδα με τελικό Κυπέλλου. Δεν ακολουθήσαμε αυτό που θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε γι αυτό. Στην άμυνα μας έλειψε λίγη ενέργεια όμως προσαρμοζόμαστε και παίζουμε μαζί. Στο τέλος το κάναμε εύκολο και ελπίζω στη συνέχεια να έχουμε την ίδια ένταση με αυτή του δευτέρου μέρους.

Ιωνικός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Προτιμώ να μιλάω για μπάσκετ. Δεν είναι εύκολο να μιλάω για μια κατάσταση μακριά από το σπίτι. Δεν θέλω να μιλάω για πολιτική, ας μιλήσουμε για μπάσκετ. 

Είδατε το αποτέλεσμα, δεν είναι τίποτα εύκολο, πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι και αν έχουμε την εικόνα του δευτέρου μέρους. Πρέπει να προσεγγίσουμε το δεύτερο παιχνίδι σαν μάχη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News