Ιωνικός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Τέταρτος με αγώνα λιγότερο ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της Superleague

Ο Παναθηναϊκός μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ετοιμάζεται για τον Ιωνικό.

Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Νίκαια στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League (19:30). Το «τριφύλλι» την περασμένη εβδομάδα έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι. Μεσοβδόμαδα επικράτησε άνετα 4-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας κλειδώνοντας επί της ουσίας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Ο Ιωνικός ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική στη Λαμία (2-1) παρουσιάζοντας εκ νέου αρκετές επιθετικές αδυναμίες. Το ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού είναι να εμφανίσουν σημάδια αντίδρασης και η δυναμική του επικείμενου αντιπάλου τους δίνει έξτρα κίνητρο. 

Οι «πράσινοι» στο γήπεδο της Νεάπολης θα κληθούν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί που έχουν μακριά από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αφού μετράνε μόλις μια νίκη σε 7 παιχνίδια (1-1-5).

Ιωνικός – Παναθηναϊκός με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport3HD.

Ιωνικός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Θέλαμε να κάνουμε μια σοβαρή εμφάνιση με καλό ποδόσφαιρο. Για να πάρουμε καθαρό σκορ πρόκρισης, ώστε να είναι καλύτερη η συνέχεια. Αυτός ο μήνας είναι δύσκολος και δεν θέλαμε να έχουμε τόσο πολύ στο μυαλό μας την πρόκριση. Θα πάμε την Τρίτη για να τελειώσουμε στην Καρδίτσα την πρόκριση. Το πρόγραμμα που ακολουθεί, είναι πολύ δύσκολο διάστημα για μας, αλλά και για τον προπονητή. Ο οποίος πρέπει να πάρει αποφάσεις για το ρόστερ και να χρησιμοποιήσει όποιον παίκτη χρειαστεί. Αυτό που πρέπει είναι να περάσουμε αυτό το διάστημα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες», το σχόλιο του Κώτσιρα για το τελευταίο διάστημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News