Ιωνικός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις 83-96 (Highlights/vid)

Να αφήσει πίσω την… σφαγή της Παρασκευής θέλει το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Ιωνικού, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη έκανε τρομερό ματς απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο την Παρασκευή, ωστόσο οι διαιτητές της αναμέτρησης είχαν άλλες… εντολές (75-76). Συνολικά η εβδομάδα έκλεισε με αρνητικό πρόσημο για τον «εξάστερο», καθώς γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Ιωνικός πήρε ανάσες στο κενό διάστημα και επιστρέφει για να δώσει τη μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση και αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Ιωνικός- Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Ιωνικός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Αναμφίβολα, είναι πολλά αυτά που κρατάμε. Κυρίως ότι είχαμε σθένος και το παλέψαμε. Εξαντλήσαμε όλες τις πιθανότητες που είχαμε, με τα λάθη μας βέβαια. Υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Πραγματικά, τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, παλέψαμε. Είναι αρκετοί τομείς του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιώσουμε. Όμως, είναι σημαντικό ότι είχαμε σθένος και παλέψαμε. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για εμάς. Χθες κάναμε ένα “διπλάκι”, ένα ταπεινό διπλό, για να παίξουμε το παιχνίδι. Προφανώς, μας λείπει και ο άσος, όπως και ο Παπαπέτρου. Ειδικά η απουσία του Γιόβιτς είναι σημαντική. Αυτό που είναι πρόβλημα για εμάς και πρέπει να διορθώσουμε είναι το αμυντικό ριμπάουντ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο υπάρχουν τρία τρίποντα, που ήρθαν μετά από αμυντικά ριμπάουντ που δεν πήραμε. Μας τιμώρησαν. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε», το σχόλιο του Δημήτρη Πρίφτη μετά το ματς της Παρασκευής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News