Ιωνικος - ΑΕΚ Live Streaming | Ionikos - AEK

Ιωνικος - ΑΕΚ Live Streaming

Ιωνικος – ΑΕΚ Live Streaming

Ιωνικος – ΑΕΚ Live Streaming:

Στο γήπεδο της Νεάπολης, Ιωνικός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους (19:30) στο ματς που ολοκληρώνει τη 14η αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι «νεοφώτιστοι» έχουν αποδείξει ότι αν υποτιμηθούν μπορούν να κάνουν ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ionikos – AEK Live Streaming

Ο Ιωνικός με 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς, κάνοντας αρκετά βήματα προς τον μεγάλο στόχο της παραμονής. Σε αυτό έχει βοηθήσει η βαθμολογική συγκομιδή στα εντός έδρας ματς, αφού έχει μαζέψει 9 πόντους (2-3-1). Επίσης, μετράει τρία ματς χωρίς ήττα, διάστημα στο οποίο επικράτησε και του ΠΑΟΚ με σκορ 3-2.

Την περασμένη αγωνιστική ο Ιωνικός απέδειξε ότι είναι δεν λυγίζει εύκολα. Με επιμονή μέχρι το τέλος, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο (2-2). Η ομάδα της Νίκαιας ισοφάρισε στο 90’ με τέρμα του Βαφέα και ο προπονητής εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συνολική προσπάθεια.

«Δικαιώθηκε η προσπάθεια που κάναμε πάνω στο χορτάρι. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τους τρεις βαθμούς. Μέτρησε η ψυχή, η θέληση, είναι σκληρά τα παιδιά για να δεχθούν την ήττα», τόνισε ο Δημήτρης Σπανός.Super League Live Streaming

Ιωνικός – ΑΕΚ Live Streaming

H AEK την περασμένη αγωνιστική «σκόνταψε» με τον Αστέρα στην Τρίπολη (0-0), σ’ ένα ματς που έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η «Ένωση» απομακρύνθηκε από την κορυφή της βαθμολογίας (-8). Το ζητούμενο είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες για να μην ξεφύγει ακόμα περισσότερο ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός.

«Με αυτές τις καιρικές συνθήκες και με αυτόν τον αγωνιστικό χώρο στον οποίον δεν κυλούσε η μπάλα ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Μιλάμε για ένα παιχνίδι ρουλέτας, στο οποίο κάθε λάθος μετράει και ο πιο τυχερός θα μπορούσε να κερδίσει το ματς», υποστήριξε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης μετά το 0-0 στην Τρίπολη.

Απέναντι στον Ιωνικό το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ δεν υπολογίζει τον Μιλάντ Μοχαμαντί, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση. Εκτός και ο Σιμόες που είναι τιμωρημένος. Οι Λιβάι Γκαρσία και Ανσαριφάρντ ξεπέρασαν τα προβλήματα και μπήκαν στην αποστολή. Στο ματς του πρώτου γύρου η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Ιωνικού, με σκόρερ τους Λε Ταλέκ, Άμραμπατ και Τσούμπερ.Live Streaming σουπερ λιγκα

Ιωνικος – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ιωνικος – ΑΕΚ

Ιωνικος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News