Ιωαννίδης: Παραλίγο να τον άρπαζε η… Νότιγχαμ!

Δυνατός και τρεχαλατζής φορ είναι μόνο ο Ιωαννίδης

Όσο σκεφτόμαστε ότι σήμερα ο Φώτης Ιωαννίδης μπορεί να ελεγχόταν από τους λιμανίσιους!

Αρχές Αυγούστου 2020 είχε γραφτεί ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ (!) προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα της μεταγραφής του μικρού από τον Λεβαδειακό.

Μέσω Ζοσέ Ανιγκό που επικοινώνησε απευθείας μαζί του ζητώντας του να σκεφτεί ξανά τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Βέβαια η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον σύλλογο της Βοιωτίας αποδείχθηκε βράχος!




Μάλιστα το timing εκείνης της κίνησης από πλευράς Άγγλων ξεσήκωσε ερωτηματικά ενώ το «παράθυρο» που βρήκε ο Γάλλος διευθυντής για να μπει «σφήνα» ακουμπούσε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός με τον παίκτη δεν είχε ακόμη φτάσει σε στάδιο υπογραφών.

Η πράσινη ΠΑΕ είχε προηγουμένως φροντίσει να πάρει το ΟΚ του μεγαλομετόχου Γιάννη Κομπότη. Ο 20χρονος επιθετικός δεν ήταν ελεύθερος τότε για να υποθέσει κανείς ότι θα είχε λόγο στο deal.

Παρότι ο πατέρας του Βασίλης, είχε παίξει στον Πειραιά με την ριγωτή φανέλα, ο νεαρός δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό να δοκιμάσει την τύχη του στο τριφύλλι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News