Ιωαννίδης: Μπορεί να λύσει το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Η φόρμα, η ορμή, η καλή -για τον όγκο του- τεχνική κατάρτιση και το θράσος του Φώτη Ιωαννίδη μπορούν μελλοντικά να λύσουν ένα μεγάλο πρόβλημα της ομάδας.

Η φόρμα, η ορμή, η καλή -για τον όγκο του- τεχνική κατάρτιση και το θράσος του Φώτη Ιωαννίδη μπορούν μελλοντικά να λύσουν ένα μεγάλο πρόβλημα της ομάδας.

Τα τελευταία χρόνια στην κορυφή της επίθεσης έπαιζε ο Μακέντα που μπάλα ξέρει μα συνήθως κρύβεται πίσω από την αντίπαλη άμυνα κι όταν δεν έχει κέφια απουσιάζει από τη συμμετοχή στο παιχνίδι, παρότι μπορεί να κουβαλήσει μπάλα εκτός του “κουτιού”.

“Γεμάτο” πολύ μεγάλο παιχνίδι δεν έχει πάρει η ομάδα ακόμα από τον Ιταλό (ούτε από τον Καρλίτος που όμως είναι ανάμεσά μας μικρότερο χρονικό διάστημα), σκεφτείτε πόσο θετική εντύπωση έχει κάνει ο μικρός που ερχόμενος από τον Λεβαδειακό , παίζοντας μόλις 213 λεπτά έχει ήδη σκοράρει μία φορά, είχε συμμετοχή στο γκολ του Καρλίτος με την ΑΕΛ (όπου προηγουμένως τζαρτζάρεται με τον αντίπαλο στόπερ και τον στέλνει ένα μέτρο μακριά, αφήνοντας τη μπάλα να περάσει στον αμαρκάριστο Καρλίτος) και βγάζει μεγάλη ένταση/νεύρο.

Η εικόνα του μας κάνει αισιόδοξους πως επιτέλους βρήκε το τριφύλλι έναν εν δυνάμει σκόρερ που παρά το μπόι και το βαρύ του σκαρί συμμετέχει στη ροή του παιχνιδιού πολύ περισσότερο από τους ακριβοπληρωμένους ξένους που θέλουν τους συμπαίκτες τους να δουλεύουν για εκείνους…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News