Ιωαννίδης: «Κρίσιμο ματς, μόνο νίκη...»

Ιωαννίδης: «Δεν είμαι Λουκάκου, παίρνω ιδέες»

Ο Φώτης Ιωαννίδης θεωρεί κρίσιμο, βαθμολογικά, το ματς με τον ΠΑΟΚ και μιλώντας στα κανάλια Novasports επεσήμανε το πείσμα της ομάδας του μετά το αποτέλεσμα της Τρίπολης στο ξεκίνημα των πλέϊ-οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Είναι ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε προκειμένου να έχουμε μια ακόμα καλύτερη συνέχεια στα πλέϊ-οφ.

Είναι γεγονός πως μας πείραξε το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής στην Τρίπολη και κυρίως ο τρόπος όπως έγινε προέκυψε αυτό. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε το ματς που έρχεται γιατί είναι δύσκολο και οφείλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό.

Η πρόσφατη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο ήταν σε ένα διαφορετικό ματς όπου πάντως εμείς έχουμε κρατήσει χρήσιμα στοχεία αναφορικά με την δικιά μας απόδοση αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά των αντιπάλων μας..».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News