Ιωαννίδης: «Κωμωδία ο Αλαφούζος»

Αλαφούζος: «Υπήρχε ακραία εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού»

Ο πρώην διαιτητής, Κώστας Ιωαννίδης, αποκάλεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας κωμικά όσα έχει καταθέσει ο Γιάννης Αλαφούζος στον εισαγγελέα.

«Από εκεί ξεκινάει η κωμωδία. Η ΠΕΦΟ Σπετσών σταμάτησε το 1995, εγώ πήγα Σπέτσες το 2000. Το διάβασε στην «Πράσινη» και το είπε στον Εισαγγελέα. Χωρίς κανένα στοιχείο το κατέθεσε έτσι, ελαφρά καρδία» είπε ο Ιωαννίδης, για να συμπληρώσει.

«Στο δικό μου παιχνίδι της Παναχαϊκής, δεν μπήκε γκολ στις καθυστερήσεις όπως είπε ο Κούγιας. Στο τέλος πήρα συγχαρητήρια από όλους και φύγαμε από το γήπεδο. Δεν με αφορά γιατί μίλαγε ο Μαρινάκης για μένα, το τι λέει ο καθένας… Δεν είχα προβλήματα από τότε που ξεκίνησα, πάντα ήμουν στους 5 καλύτερους διαιτητές της κατηγορίας. Ουτε στα τεστ ούτε στα γραπτά είχα προβλήματα».

Ο Ιωαννίδης επικαλέστηκε τις εκθέσεις των παρατηρητών. «Υπάρχει η έκθεση του παρατηρητή σε όλους τους αγώνες που είναι το πιο αποδεικτικό στοιχείο. Στο Εργοτέλης – Καλλονή είπε ότι είδε το παιχνίδι και μετά από 3 βίντεο κατάλαβε ότι έκανα λάθος.

Πρόεδρος: Υπήρχε σκοπιμότητα;

Ιωαννίδης: «Κωμωδία ο Αλαφούζος»

Ιωαννίδης: «Αν είναι δυνατόν. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η Καλλονή έπαιζε από το 40 με 10 και τελείωσε με 9 και υποτίθεται ότι ευνόησα την Καλλονή. Έχω δώσει φάουλ έξω από την περιοχή στο 90 και ισοφαρίζει ο Εργοτέλης. Αν είχα δόλο, θα το έδινα;

Στο Βέροια – Ολυμπιακός ο Ανδρέαδης λέει ότι απέβαλα τον Μπαλάφα με 2η κίτρινη επειδή με έβρισε και τον απέβαλα με κόκκινη. Ο Μπαλάφας μετά την πρώτη κίτρινη ήρθε και μου είπε «είσαι μαλάκας» και τον απέβαλα με κόκκινη. Αν δεν το κάνω, εκείνη την ώρα, θα χάσω το παιχνίδι… Στο 20’ ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι, δεν το έδωσα. Ήταν. Ο παρατηρητής είπε ότι ήταν «δύσκολη φάση και πάω με τον διαιτητή».

Όταν ξεκίνησε η φάση αυτή τα παιδιά μου ήταν μικρά, τώρα έχουν μεγαλώσει, θέλω να τα προστατέψω, αυτό μόνο» είπε ο Ιωαννίδης που είχε βουρκώσει. Και πρόσθεσε σχετικά με στοιχηματισμό σε παιχνίδια του.

«Υπάρχει στα παιχνίδια μου στοιχηματισμός; Μηδέν τίποτα. Υπάρχει χειραγώγηση που η έκθεση είναι άριστη; Εχω παίξει 40 παιχνίδια στην Α’ Εθνική… Να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτό, να ησυχάσω θέλω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News