Ινσούα: Τι ισχύει για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ινσούα: Τι ισχύει για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Σενάρια σχετικά με την πιθανή μεταγραφή του Εμάνουελ Ινσούα είτε στην ΑΕΚ, είτε στον ΠΑΟΚ έχουν γραφτεί στα μέσα τις τελευταίες μέρες, δίχως όμως, να υπάρχει κάτι το χειροπιαστό.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού είναι γνωστό πως θα τιμήσει το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από δύο χρόνια περίπου στο «τριφύλλι» και δυσκόλως θα υπάρξει πρόωρη αποχώρηση τον ερχόμενο Γενάρη.

Από κει και πέρα, οι πράσινοι ενδεχομένως να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίκτη, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί η περίπτωσή του για δύο λόγους συγκεκριμένα.

Πρώτον, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ως γνωστόν σε κατάσταση μνημονίου και δεν βρίσκεται σε θέση να βγάλει πολλά χρήματα από το ταμείο του. Δεύτερον, ο Ινσούα θεωρείται το διάστημα παραμονής του στην Ελλάδα ως ένα από τα κορυφαία αριστερά μπακ του πρωταθλήματος και τα βαριά πορτοφόλια της χώρας έχουν δείξει ανεπίσημα το ενδιαφέρον τους.

Η ΑΕΚ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να κινηθεί για την απόκτηση του Ινσούα, καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι ενδέχεται να μην ανανεώσει με τους κιτρινόμαυρους ένας πρώην πράσινος, ο Νίκλας Χουλτ. Ο τωρινός άσος του «τριφυλλιού» συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί η ομάδα της Φιλαδέλφειας και δεν αποκλείεται να υπάρξει κρούση το καλοκαίρι.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ ρίχνει μεν κλεφτές ματιές, αλλά δεν καίγεται για την ενίσχυση της αριστερής του πτέρυγας. Σαφώς, και θα παίξει σημαντικό ρόλο η πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς θα αποκαλυφθούν και τα τυχόν κενά που έχει η ομάδα Αμπέλ Περέιρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News