Ινσούα... τέλος - Τα ποσά έπεσαν στο τραπέζι

Ξεκάθαρος ο Ινσούα για τις φήμες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και νέο συμβόλαιο - Τι δήλωσε

Έπειτα από μία τριετία στον Παναθηναϊκό, ο Εμάνουελ Ινσούα ετοιμάζεται να βάλει… τίτλους τέλους στη σχέση του με τους «πράσινους» με το φινάλε της εφετινής περιόδου, καθώς είναι ειλημμένη πλέον η απόφαση της διοίκησης του «τριφυλλιού» να μην του καταθέσει άλλη πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Μετά από την αρνητική τροπή που πήρε ο αρχικός κύκλος συζητήσεων για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και τις «εντάσεις» που υπήρξαν στις σχέσεις τους, ο Αργεντινός μπακ επιχείρησε τις τελευταίες μέρες να ρίξει «γέφυρες» επανασύνδεσης με την ηγεσία των «πράσινων», μέσω τρίτων προσώπων πέριξ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν βρήκε ωστόσο, θετική απόκριση.

Διότι όχι μόνο δεν μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός το ποσό των 650.000 Ευρώ που ζητούσε αρχικά ο «Πότσο» ως ετήσιο συμβόλαιο, αλλά πλέον (λόγω των οικονομικών συνεπειών απ’ την πανδημία του κορονοϊού) δεν υπάρχει στο τραπέζι, ούτε καν η προσφορά των (μάξιμουμ) 400.000 Ευρώ, που ήταν διατεθειμένοι να του προσφέρουν αρχικά οι «πράσινοι».

Όλα τα ποσά έχουν πάρει πλέον την… κατιούσα εξαιτίας του ιού Covid-19 κι ως εκ τούτου, ακόμη και το σημερινό «ταβάνι» των χρημάτων που είναι σε θέση να προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον βασικό αριστερό μπακ του, δεν πλησιάζει καν αυτά που ζητάει ο Ινσούα. Όσο κι αν έχει «πέσει» απ’ τις αρχικές αξιώσεις του.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, αποτελεί πλέον κεντρική απόφαση της διοίκησης του «τριφυλλιού», σε συνεργασία με τον Τσάβι Ρόκα, να μην γίνει καμία άλλη συζήτηση με τον Αργεντινό και τον ατζέντη του και να τελειώσει το θέμα εδώ και να μην συνεχίσει να «σέρνεται» ως το φινάλε της σεζόν, όπως γίνεται από τον περασμένο Γενάρη…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News