Ινσούα: "Για αυτό θα μείνω στον Παναθηναϊκό"

Ινσούα: "Για αυτό θα μείνω στον Παναθηναϊκό"

O Εμάνουελ Ινσούα αποκάλυψε πως θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα σεβαστεί το συμβόλαιο που έχει με τους Πράσινους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εμάνουελ Ινσούα:

Για την ήττα από τον Ατρόμητο:

«Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε δικαιολογίες. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται, δεν μπορέσαμε να δείξουμε βελτίωση. Κάναμε τα ίδια λάθη, δεχτήκαμε δύο γκολ από κόρνερ. Μένει ένα ματς να τελειώσει το Πρωτάθλημα κι από εκεί και πέρα να ανασυνταχτούμε».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό:

«Αισθάνομαι όμορφα και άνετα εδώ. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη, θα το σεβαστώ. Υπάρχουν σκέψεις, ίσως κάποιες βαθιές, αλλά για μένα πάντα το σημαντικότερο είναι το τι είναι καλό για μένα και για τον Παναθηναϊκό. Θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου θα μείνω εδώ, γιατί περνάω καλά. Οι μάνατζερ έρχονται λένε τις απόψεις τους, αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι πως περνάω καλά στον Παναθηναϊκό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News