Ινσούα: "Γι' αυτό έστειλα εξώδικα στον Παναθηναϊκό..."

Ινσούα: "Γι' αυτό έστειλα εξώδικα στον Παναθηναϊκό..."

Μια από τις εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι θα είναι η επέκταση της συνεργασίας του με τον Εμάνουελ Ινσούα, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει μαζί με τη σεζόν 2019/20.

Χθες, λοιπόν, έγινε μια πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους του Αργεντινού αμυντικού, με θέμα την ανανέωση του συμβολαίου του, αφού η θέληση για συνέχιση της συνεργασίας είναι δεδομένη…

Ωστόσο, η εν λόγω συζήτηση ήταν κυρίως γενικού περιεχομένου και από το «τριφύλλι» ανέφεραν πως οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε συζήτηση για τα οικονομικά, στην παρούσα φάση!

Χίμκι – Παναθηναϊκός με Novi Specials

Πάντως, θα υπάρξει δεδομένα κι άλλη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με περισσότερες λεπτομέρειες, για χρονική διάρκεια αλλά και χρηματικές απολαβές.

Τι ειπώθηκε για τα εξώδικα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κουβέντα πήγε και στη ιστορία με τα εξώδικα που έστειλε το καλοκαίρι η πλευρά Ινσούα.

Σύμφωνα με τον Sport24 Radio, οι πράσινοι σχολίασαν τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετώπιζε το τριφύλλι, ενώ η πλευρά του Ινσούα ο αδερφός αποδέχτηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα, τονίζοντας όμως πως ο λόγος που έστειλε τα εξώδικα είναι γιατί έπρεπε να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Εμάνουελ.

Το θέμα όμως έχει τελειώσει, το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι άριστο και στα επόμενα ραντεβού θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αργεντινού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News