Ινσούα: «Μόνο Παναθηναϊκός - Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν για να μείνω»

Οριστικό: Αυτά τα ματς χάνει ο Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα, στο πλαίσιο των εγκαινίων της νέας μπουτίκ,  μίλησε για το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκός.

Αρχικά, ο Εμάνουελ Ινσούα ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του και τόνισε: “Το πόδι μου είναι πολύ καλά και θα γυρίσω πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και απο ότι περίμενα και εγω ο ίδιος. Προπονήθηκα κανονικά με την ομάδα αλλά όπως λέω πάντα είναι απόφαση του προπονητή. Εγώ νιώθω πως θα μπορώ να παίξω την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς της ομάδας που επανήλθα τόσο γρήγορα”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβόλαιο του όπου δήλωσε: “Πάντα είμαι ξεκάθαρος, είμαι εδώ για τρίτη χρόνια και εδώ στην Αθήνα είναι χαρούμενη η οικογένεια μου. Θέλω να μείνω αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε γύρω από το νέο συμβόλαιο. Η πρόθεση μου είναι να μείνω, αυτή είπα και στον μάνατζερ μου. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό”.

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες απάντησε: “Μου είπαν τι γράφουν στις εφημερίδες. Ποτέ δεν μίλησα, ποτέ δεν είχα κάτι επίσημο. Νομίζω πάντα η πρόθεση μου ήταν ο Παναθηναικος. Μακάρι να φτάσουμε σε μια συμφωνία και να μείνω εδώ”.

Για τις ανανεώσεις των Ελλήνων παικτών: “Οι ανανεώσεις των Ελλήνων ήταν πολύ σημαντικές. Η επιλογή του κλαμπ ήταν η σωστή”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News