Απρόοπτο με Ινσούα

Απρόοπτο με Ινσούα

Κάκωση στο δάχτυλο του ποδιού ο Ινσούα. Γεμάτο πρόγραμμα είχε η Πέμπτη για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρωί η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής και ελεύθερο παιχνίδι, με τον Γιάννη Μπουζούκη να μετέχει κανονικά, τον Εμάνουελ Ινσούα να απέχει λόγω κάκωσης στο δεύτερο δάχτυλο του ποδιού του (θα επανέρθει από Δευτέρα) και τους Κουρμπέλη, Μακέντα, Καμπετσή, Τζαβίδα να κάνουν αιματολογικές εξετάσεις. Το απόγευμα οι παίκτες έκαναν προθέρμανση, ακολούθως ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και έπειτα παιχνιδι με περιορισμούς.

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός, παρουσία των μελών της πρώτης ομάδας, του προέδρου της ΠΑΕ, Μάνου Μαυροκουκουλάκη, του αντιπροέδρου Λεωνίδα Μπουτσικάρη και στελεχών της ΠΑΕ.

Αιματολογικές εξετάσεις έκαναν οι Κουρμπέλης, Μακέντα, Καμπετσής και Τζαβίδας, ενώ οι Πράσινοι προπονήθηκαν τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα στο “Γ. Καλαφάτης.

Το πρωί οι παίκτες του Τριφυλλιού έπαιξαν παιχνίδι κατοχής μπάλας και ελεύθερο παιχνίδι και το απόγευμα έκαναν ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και παιχνίδι με περιορισμούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News