«Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας, να παλεύεις για τη ζωή»

Οι δηλώσεις Πασκουάλ μετά την ήττα: "Δεν παίξαμε σαν ομάδα στο δεύτερο"

Μετά το κοινωνικό έργο που διετέλεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Ίδρυμα «Ελπίδα» προχώρησαν σε δηλώσεις τόσο ο προπονητής Τσάβι Πασκουάλ, όσο και ο σέντερ της ομάδας, Ίαν Βουγιούκας.

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε:

«Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας, να παλεύεις για τη ζωή. Εύχομαι στα παιδιά εγώ προσωπικά αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας μια μέρα να έχουν μια φυσιολογική ζωή. Χωρίς τους ανθρώπους της «Ελπίδας», όμως, κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο. Ευχαριστούμε όλους όσους δουλεύουν εδώ».

Ευαισθητοποιημένος ήταν και ο Βουγιούκας:

«Αυτά είναι τα σημαντικά, οι αγώνες εδώ πέρα γίνονται. Νομίζεις ότι έχει προβλήματα μέχρι να έρθει εδώ και να δεις τι αγώνα δίνουν τα παιδιά κι η οικογένειες τους. Είχα έρθει και το 2010 και φέτος που έχω κι εγώ παιδί το βλέπω τελείως διαφορετικά. Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά τους στα παιδιά. Ο καθένας ζει τη ζωή του, τον… ακουμπάει το πρόβλημα μόνο όταν το έχει ο ίδιος. Το θέμα είναι να έχεις πιο ανοικτό μυαλό, να βλέπεις τι γίνεται γύρω σου, ότι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα και να προσπαθείς να βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News