Είναι κρίμα για το μέγεθος του Παναθηναϊκού...

Είναι κρίμα για το μέγεθος του Παναθηναϊκού...

Είναι κρίμα για τον Παναθηναϊκό να μένει από την αρχή της χρονιάς εκτός Ευρώπης

Δεν θα μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι καθώς αποκλειστήκαμε από μια σαφώς καλύτερη ομάδα από εμάς. Από τότε που έγινε η κλήρωση ο αποκλεισμός φαινόταν στον ορίζοντα. Οπότε το αγωνιστικό δεν προσφέρεται για μεγάλη ανάλυση.

Εκεί που θα σταθώ είναι αλλού. Στο ότι ο Παναθηναϊκός έχει “πέσει” πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Κάποτε μας έκανε καθυστερήσεις η Μπαρτσελόνα. Κάποτε παίρναμε προκρίσεις επί της Ρόμα. Κάποτε κάναμε μεγάλα ευρωπαϊκά διπλά. Κάποτε κάναμε μεγάλες προκρίσεις. Τώρα πλέον τίποτα. Το μόνο που κάνουμε είναι να φυτοζωούμε.

Πιανόμαστε από ασήμαντα πράγματα για να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ότι όλα είναι καλά, ενώ το μόνο που κάνουμε είναι να κατεβαίνουμε επίπεδο.

Δυστυχώς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια και μας πονάει όλους. Ακόμα χειρότερο είναι όμως το γεγονός ότι δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα. Είναι μεγάλη η χρονιά, αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Μακάρι να διαψευσθώ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News