"Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούσα καιρό"

"Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούσα καιρό"

Ανυπόμονος εδώ και καιρό ήταν ο Κρις Σίνγκλετον για τον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό σέντερ να δηλώνει ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

O Kρις Σίνγκλετον έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης (8/9) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, λέγοντας αρχικά: «Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούσα καιρό. Ήρθα στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό Superfoods και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα μου».

[ads2]

Στη συνέχεια ο Αμερικανός τόνισε: «Ήταν ένα γεμάτο καλοκαίρι για μένα, αλλά δεν ήταν δύσκολο. Μετά από την πολύ καλή χρονιά που είχαμε πέρυσι με τη Λοκομοτίβ, με την οποία γράψαμε ιστορία για τα δεδομένα της ομάδας, είχα τη δυνατότητα να πάω στην Κίνα να παίξω κάποια παιχνίδια και τώρα πιστεύω είμαι στην καλύτερή μου φάση! Είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω στον Παναθηναϊκό Superfoods, ανυπομονώ να αγωνιστώ μαζί του και θέλω να κερδίσω τα πάντα μαζί του! Αυτοί είναι οι στόχοι του και οι δικοί μου!».

Ο σέντερ του Τριφυλλιού αναφέρθηκε και στο τουρνουά του Διαμαντίδη, λέγοντας: «Ξέρω ότι την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το τουρνουά του Διαμαντίδη. Είναι ένας μεγάλος παίκτης και χαίρομαι που θα συμμετάσχω. Θα δώσουμε δυνατά παιχνίδια, θέλω να δω πού βρίσκεται η ομάδα και να προσαρμοστώ, ώστε να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την ομάδα και να είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News