"Είναι ένας τίτλος που πρέπει να διεκδικήσουμε"

"Είναι ένας τίτλος που πρέπει να διεκδικήσουμε"

[ads]

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στους παίκτες του λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ηρακλή για το κύπελλο. Διαβάστε στο newspao.gr

Σε ήρεμο τόνο, ο Ιταλός, μίλησε για περίπου 15 λεπτά στους ποδοσφαιριστές του, αναφορικά με την πρεμιέρα για το Κύπελλο κόντρα στον Ηρακλή. Κάλεσε την ομάδα να αφήσει πίσω το ματς με τη Βέροια και να επικεντρωθεί στο αυριανό παιχνίδι. Παράλληλα, τόνισε πως το γεγονός ότι θα υπάρξει εκτεταμμένο ροτέισον δε σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να “σνομπάρουν” το Κύπελλο. Αντιθέτως, η κατάκτηση του τροπαίου, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους στόχους της ομάδας.

[ads2]

Διαβάστε όσα δήλωσε :

«Μπορεί αύριο να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές και να παίξουν κάποιοι που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν δίνουμε σημασία στο Κύπελλο. Το αντίθετο. Το Κύπελλο είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός στόχος για εμάς και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος του. Είναι ένας τίτλος που πρέπει να διεκδικήσουμε. Ξεχάστε τη Βέροια. Ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ξέρετε τα λάθη που έγιναν. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον Ηρακλή, γιατί δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Θέλω όσοι παίξουν να τα δώσουν όλα, να ξεκινήσουμε με νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για την πρόκρισή μας. Κάποιοι θα ξεκουραστούν γιατί προέρχονται από πολλά ματς, αλλά όσοι αγωνιστούν πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News