"Είναι δύσκολο"

"Είναι δύσκολο"

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε ότι το τελευταίο τρίλεπτο ήταν εκείνο που στέρησε από την ομάδα του το δικαίωμα να πανηγυρίσει τη νίκη μέσα στο Καζάν.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ την Ούνικς Καζάν. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι στο οποίο είχαμε τον έλεγχο για 37 λεπτά. Έπειτα αρχίσαμε να χάνουμε τον έλεγχο και κάναμε πολλά λάθη. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο και η Ούνικς πήρε τη νίκη επειδή έπαιξε καλά στο τέλος» ήταν τα πρώτα λόγια του Τσάβι Πασκουάλ λίγο μετά το τέλος του ματς και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω επ’ ακριβώς τα λάθη μας στα τελευταία λεπτά. Είναι δύσκολο. Σε μερικές περιπτώσεις χάσαμε τη μπάλα όταν ξεκινούσαμε αιφνιδιασμό. Διαμαρτυρηθήκαμε και δεχθήκαμε τεχνική ποινή. Επίσης χάσαμε και μερικά εύκολα σουτ κάτω από το καλάθι. Συμβαίνουν αυτά. Κάποιες φορές παίζεις καλύτερα, κάποιες άλλες παίζεις άσχημα. Σε γενικές γραμμές η ομάδα έπαιξε καλά για 37 λεπτά, αλλά στο τέλος έγινε το αντίθετο και χάσαμε το ματς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News