Ημίχρονο ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 0-1: Συνήλθε μετά το 30', δεν βρήκε την ισοφάριση!

Ημίχρονο ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 0-1: Συνήλθε μετά το 30', δεν βρήκε την ισοφάριση!

Στο ημίχρονο του ντέρμπι στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο με 0-1 από το 13ο λεπτό, με το Τριφύλλι να κυριαρχεί μετά το μισάωρο. 

Χρειάστηκε περίπου ένα τέταρτο ο Παναθηναϊκός για να ξαναβρεί τα πατήματά του στο γήπεδο μετά το γκολ του Άκπομ που δίνει στο 45′ το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» με κορυφαίο μέχρι στιγμής τον Χουάνκαρ, θα μπορούσαν να βρουν ένα τέρμα στο διάστημα 30-45′, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η σημαντικότερη ευκαιρία για το Τριφύλλι σημειώθηκε στο 32ο λεπτό, όταν ο Ισπανός αριστερός μπακ έβγαλε μια σέντρα πάρε – βάλε στον Παλάσιος, που αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο «Τούκου» είχε ένα καλό σουτ στο 6ο λεπτό, όμως, ο Πασχαλάκης μπλόκαρε.

Να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όμως, δεν δόθηκε κάτι από τον Ντελ Θέρο Γκράντε σε συνεννόηση με το VAR.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News