«Είμαι πάντα έτοιμος, ο κόουτς αποφασίζει»

«Είμαι πάντα έτοιμος, ο κόουτς αποφασίζει»

Έτοιμος και στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη έθεσε εαυτόν ο Στέφανος Ευαγγέλου, που παράλληλα αναφέρθηκε για το συμβόλαιό του και την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού…

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

 Για το διπλό στη Λάρισα: «Ναι σίγουρα έσπασε αυτή η κατάρα να μην μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας, ήμασταν καλύτεροι από την Λάρισα νομίζω και για αυτό καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το τι είχε διαφορετικό αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός και πήρε το διπλό: «Δεν  μπορώ να σας απαντήσω σε αυτό, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι το θέλαμε πολύ και στο ημίχρονο και πριν τον αγώνα το συζητήσαμε και με τον κόουτς που μας είπε κάποια πράγματα».

Για το ματς με την Λαμία:
 «Περιμένω ότι θα κερδίσουμε το χρειαζόμαστε για να έχουμε και μια καλή συνέχεια, θα παίξουμε καλά και θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για το αν θα χρειαστεί υπομονή στο παιχνίδι με την Λαμία:
 «Ναι λογικά έτσι θα είναι  χρειάζεται υπομονή όταν μια ομάδα είναι πίσω από το κέντρο, θέλει υπομονή και πίεση».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Εγώ είμαι πάντα έτοιμος , αλλά ο κόουτς αποφασίζει».

Για το ότι είναι μαζί με παίκτες από την κ20 στην πρώτη ομάδα: «Είναι πολύ καλό και γιατί είμαστε μαζί από την κ20 και είμαστε κοντά στην ηλικία και είναι ωραίο».

Για το συμβόλαιο του: «Κάποια συζήτηση δεν υπάρχει δεν ξέρω κάτι, θέ3λω να  ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό, θέλω να παίξω στην ομάδα το έχω ξαναπεί αλλά δεν είναι στο χέρι μου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News