Ας είμαστε ρεαλιστές και δίκαιοι

Ας είμαστε ρεαλιστές και δίκαιοι

Μόνο καλά λόγια μπορεί να πει κανείς για την χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού Superfoods απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς με την εμφάνισή του, απέδειξε σε όλους τους επικριτές πως η ομάδα έχει δυνατότητες και υψηλές βλέψεις για την φετινή χρονιά. Επειδή όμως οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλους, δε μπορούμε να επιτρέπουμε να ανακυκλώνονται εξόφθαλμες ανακρίβειες.

Οι πράσινοι, το μόνο σίγουρο είναι, πως πάλεψαν χθες. Οι παίκτες αποδεικνύουν την κλάση και τον εγωισμό τους αντιδρώντας ύστερα από την ταπεινωτική ήττα από τον αιώνιο. Ποια ήταν εκείνη η ομάδα που πάλεψε στα ίσα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, την ημέρα που μας πέρασε; Ήταν το σύνολο που είχε οικοδομήσει ο Αργύρης Πεδουλάκης και αυτό ισχύει σε απόλυτο βαθμό.
[ads2]

Κανένας Βόβορας δεν άλλαξε την ψυχολογία των παικτών, κανένα «μαγικό φίλτρο» δεν επέδρασε πάνω στο ρόστερ των πράσινων. Ο εγωισμός των αθλητών σε τέτοιο επίπεδο ανταγωνισμού είναι υψηλός και η αντίδραση ήταν απόλυτα αναμενόμενη.

Διαβάζουμε επιπλέον ύμνους για τον Βόβορα που διαχειρίστηκε «εξαιρετικά» το παιχνίδι, για τον άνθρωπο που μπέρδεψε τον Δημήτρη Ιτούδη με τους τρεις ή τους τέσσερις ψηλούς. Ας σκεφτούν λοιπόν όλοι εκείνοι, τίνος βοηθός ήταν ο Βόβορας και πόσες πιθανότητες συγκεντρώνει το γεγονός να δοκιμάσε πρώτη φορά στον χθεσινό αγώνα, ένα τέτοιο σχήμα.

Επιπλέον, όσοι υπερτονίζουν το εξαιρετικό του «κοουτσάρισμα», ας θυμηθούν, που ήταν ο Βόβοραςόταν η ομάδα προηγείτο στην 4η περίοδο και πιο σχήμα παρουσίασε ο Έλληνας κόουτς. Πως αντέδρασε όταν η ομάδα παρουσιάστηκε στάσιμη στην επίθεση από τα μέσα της τελευταίας περιόδου, πόσο σημάδεψε στα φάουλ τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού και ποιες αλλαγές δεν έκανε ώστε να βοηθήσει την ομάδα να μην απολέσει το προβάδισμά της.

Ας είμεθα ειλικρινείς. Η χθεσινή ομάδα ήταν εκείνη που «έχτισε» ο Πεδουλάκης και κανένας άλλος. Όσοι λοιπόν το αγνοούν αυτό, ας αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για το μπάσκετ.

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News