Ικανός να γυρίσει βράχους ανάποδα

Δεν κρύφτηκε ο Σαντ Ρος - Τι δήλωσε μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις

Ελπίζουμε το πρόβλημα στο γόνατο να μην αφήσει κουσούρι στον Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Ο Κουβανός είναι ο νο1 αμυντικός του ρόστερ, στην καλή του βραδιά βγάζει κιλά ενέργειας στο παρκέ κι ακριβώς με αυτά του τρεξίματα μπορεί να είναι ο παίκτης-κλειδί στο επιθετικό και αμυντικό transition για τον πρωταθλητή.

Το παιχνίδι του μακριά από τη μπάλα αποτελεί σημείο αναφοράς σε πολλά plays του κόουτς ο οποίος τον ετοιμάζει κάθε φορά για τις σημαντικές αμυντικές αποστολές λόγω της ικανότητας του να κυνηγήσει και να ελιχθεί σε δάσος από screens ακολουθώντας μέχρι τη τελική προσπάθεια.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες για τον Κουβανό αν και τον άνθρωπο πάμε να τον …κάψουμε στα μάτια των οπαδών δίνοντάς του το κουμάντο του Παναθηναϊκού, τομέας στον οποίο δεν πρόκειται να εξελιχθεί ποτέ.

O Σαντ Ρος αντιμετωπίζει μια ιδιαίτερη κατάσταση στο τριφύλλι η οποία διαφοροποιεί το αρχικό πλάνο για την ανάπτυξη του μέσα στο πρόγραμμα, όμως στο τέλος μπορεί να αποβεί υπέρ του όντας ιδιαίτερα εποικοδομητικό σαν εμπειρία. Διαβάζοντας ότι πρώτος στόχος του Κάτας για του χρόνου είναι να αποκτηθούν κανονικοί “άσοι”, ο παίκτης θα έχει να θυμάται για χρόνια την προσπάθεια μεταμόρφωσής του σε “1”.

Ο Χάουαρντ είναι απρόβλεπτος και σκληροτράχηλος αθλητής, γεννημένος για υπερβάσεις, έφτασε από την ΑΕΚ να παίζει για λογαριασμό κοτζάμ ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκού, ένας χαρακτήρας ικανός να γυρίσει βράχους ανάποδα για να υπερβεί τα όρια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News